BasBQ
Beef en Steak

Zondag kaas/ui brood met spek

 

Mikeje25

Vuurmaker
Berichten
63
Zaterdag spek gescoord bij vuur en rook, gelijk in de marinade (ketjap, mosterd ui en knoflook) en lekker warm gerookt voor uurtje of drie op 107 graden. Ondertussen deeg gekneed voor in de DO en het brood in de DO met drie briketten onder en vijf boven afgebakken. Allemaal lekker in de buitenlucht bereid en lekker binnen opgegeten.

73bcfa25b39dac3b7212e7e4aeb91e3c.jpg


aba8d2c9b3e6b6135927c13c380a50eb.jpg


5c56b790d5279d76858bff55c786a667.jpg


ebfec687e6d351a14c9120a6ff41420c.jpg


f0ee4eb799028da9c005953ab4fc986b.jpg


bdf4147affe498c4af6d47adedeedf2a.jpg


Volgende keer ff bakpapier in de DO erbij zodat het brood makkelijker uit de pan gehaald kan worden. Voor de rest was het heerlijk.

Gr. Mike


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lijkt me lekker
 
ziet er prachtig en heerlijk uit
 
Met het deeg mag ik me niet bemoeien, Malou (mijn vriendin) heeft net het recept gepost op het forum.

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=15700

Gr. Mike


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan