BasBQ
Beef en Steak

Zondag avond Q-tje Vark..

 
 
 

The Name is Neo

Kooltjesharker
Berichten
217
Afgelopen zondag de Q weer aangefakkeld.

even snel bij de Jumbo wat vlees gehaald want er kwam visite..

Stukje Varkensfricandeau.. van 500grams. ingesmeerd met mosterd en Killer hogs.. en gerookt op mesquite.
Foto550-7KIDC4AD.jpg

Foto550-A8IVNAUJ.jpg

ingesmeerd met killer hogs The BBQ Sauce..
Foto550-7EECQ7OM.jpg


10 minuutjes slapen en uit de Folie
Foto550-ENNOZLY6.jpg


Sappig!!
Foto550-MDEEYRWQ.jpg


ook nog worstjes in Bier gemaakt..
Foto550-P4OIPAR4.jpg


groente ;) Jalapeno met Feta en Bacon
Foto550-LEQYCNYO.jpg


ook had ik speklapjes gemaakt maar helaas geen foto hiervan.
het was weer een geslaagde..
 
Lekker hoor!!
 
ziet er lekker uit
 
Camiel zei:
heerlijk, ziet er goed uit. wat was de kerntemp. van de fricandeau?

Ik heb deze er met 60 afgehaalden toen 10 minuten laten rusten. hij had wat meer rose mogen zijn dus 58 graden eraf. maar zo was hij ook erg smakelijk!
 
Mooie run!

Omdat je de fricando indirect gaart hoef je hem niet ondersteboven te draaien, wel zou ik halverwege de kant die aan de kolen ligt even draaien naar de koude kant voor gelijkmatige garing.
 
Frits zei:
Mooie run!

Omdat je de fricando indirect gaart hoef je hem niet ondersteboven te draaien, wel zou ik halverwege de kant die aan de kolen ligt even draaien naar de koude kant voor gelijkmatige garing.

Ik heb hem gedraaid om in te smeren met bbq saus. En inderdaad een keer haaks gedraaid
 
Terug
Bovenaan Onderaan