JohnK
Vuurmaker
- Berichten
- 62
Gisteren bij de Wilde Slager in Grunnen een mooie Reebok bout gehaald en dat verdiende natuurlijk veel liefde en wat vuur....
Dus rustig even ontvliezen, voor zover nodig...
En dan lekker op een 125 graden rustig garen....
( en even spieken na een dik uur, want ik kan dat slecht laten)...
En toen de teller 50 graden aan tikte even flink lopen end searen tot hij een mooi ruitje had...
En dat samen met zomerse groentjes (wortel, bosui, verse doperwt en groene asperge) en Hasselback aardappeltjes
Need I say more...
Dus rustig even ontvliezen, voor zover nodig...

En dan lekker op een 125 graden rustig garen....
( en even spieken na een dik uur, want ik kan dat slecht laten)...

En toen de teller 50 graden aan tikte even flink lopen end searen tot hij een mooi ruitje had...

En dat samen met zomerse groentjes (wortel, bosui, verse doperwt en groene asperge) en Hasselback aardappeltjes

Need I say more...
