Met zulk mooi weer een schande als je hem niet aansteekt! Had nog puntparika liggen en in de vriezer altijd wel een lekker stukje vlees en wou reverse sear picanha wel eens proberen.
Vooraf de paprika, geen vulling oid, gewoon roosteren in olijfolie en opdienen met maldon zoutvlokken en geroosterde pijnboompitten (spaanse tapa).


Daarna de picanja, Angus rund Schotland, ca. 1 kg.

Wederom de maldon zoutvlokken en versgemalen zwarte peper.

Wou hem tot 48 graden C kerntemperatuur garen maar omdat hij best dun was bij 45 graden er af gehaald en tot 48 graden reverse sear doorgegaard, even rusten tot 51 graden onder folie en smullen, mijn zoon was er erg blij mee - lekker sappig vlees pappa! - tja, daar doe je het toch voor?!?!

Vooraf de paprika, geen vulling oid, gewoon roosteren in olijfolie en opdienen met maldon zoutvlokken en geroosterde pijnboompitten (spaanse tapa).


Daarna de picanja, Angus rund Schotland, ca. 1 kg.

Wederom de maldon zoutvlokken en versgemalen zwarte peper.

Wou hem tot 48 graden C kerntemperatuur garen maar omdat hij best dun was bij 45 graden er af gehaald en tot 48 graden reverse sear doorgegaard, even rusten tot 51 graden onder folie en smullen, mijn zoon was er erg blij mee - lekker sappig vlees pappa! - tja, daar doe je het toch voor?!?!
