BasBQ
Beef en Steak

Zigeuner steaks

Wauw! Die komt hier op de todo!
 
Dat ziet er heerlijk uit!
 
Hoe lang duurde het ongeveer om de 80 C te bereiken?
Dit in verband met eventuele planning :)
 
Alvast maar weer op de ToDo geplaatst :)
 
Iemand een id hoe lang het op de Q ligt? Ongeveer dan he. Ik wil ze morgen maken maar niet veel te vroeg of veel te laat beginnen....

2cm dikke procureur low en slow dan he.

 
paulus1972 zei:
Iemand een id hoe lang het op de Q ligt? Ongeveer dan he. Ik wil ze morgen maken maar niet veel te vroeg of veel te laat beginnen....

2cm dikke procureur low en slow dan he.
uurtje of 2-3? Op tijd beginnen en eventueel warm houden. Vlak voor het eten even op de grill voor het korstje
 
Die gaat op de todo... ziet er heerlijk uit Bert
 
+1 :p
Ziet er goed uit.
Ik lees dat iedereen het op de ToDo_lijst zet maar.......



Waar zit die knop :D?
Kan me niet vinden :-/
 
Richard zei:
Waar zit die knop :D?
Kan me niet vinden :-/
Links boven, onder "auteur". Als je geregistreerd bent op de controllersite kun je daar je todo lijst weervinden.

Rechts boven bij een receptpagina staat "waardering", hier kun je het recept met 1tot5 sterren waarderen. Deze meest gewaardeerde recepten zijn terug te vinden onder statistieken
 
Ceriel zei:
Richard zei:
Waar zit die knop :D?
Kan me niet vinden :-/
Links boven, onder "auteur". Als je geregistreerd bent op de controllersite kun je daar je todo lijst weervinden.

Rechts boven bij een receptpagina staat "waardering", hier kun je het recept met 1tot5 sterren waarderen. Deze meest gewaardeerde recepten zijn terug te vinden onder statistieken

Kan 'm niet vinden en kan niet in de controler site :(
 
Top. Dank je voor de denkrichting
 
Terug
Bovenaan Onderaan