- Berichten
- 23
Hi folks,
Van het weekend wordt het snertweer, hoewel dat eigenlijk ook wel lekker klinkt, is de keus gevallen op boerenkool met rookworst.
We nemen gewoon kant en klare verse worst, maar ik wil deze zelf gaan roken.
Het plan is om warm te roken met een combinatie van beuken en eiken. Heb hier echt nul ervaring mee dus als iemand tips heeft?
Er moet nog wel even wat rookhout aangeschaft worden, kan ik beter snippers of chunks nemen? En hoeveel heb ik dan ongeveer nodig?
Mocht er nog iemand een recept hebben hou ik me aanbevolen.
Van het weekend wordt het snertweer, hoewel dat eigenlijk ook wel lekker klinkt, is de keus gevallen op boerenkool met rookworst.
We nemen gewoon kant en klare verse worst, maar ik wil deze zelf gaan roken.
Het plan is om warm te roken met een combinatie van beuken en eiken. Heb hier echt nul ervaring mee dus als iemand tips heeft?
Er moet nog wel even wat rookhout aangeschaft worden, kan ik beter snippers of chunks nemen? En hoeveel heb ik dan ongeveer nodig?
Mocht er nog iemand een recept hebben hou ik me aanbevolen.
