Goedemiddag heren en dames,
ik wil graag het volgende recept een keer namaken van Chuds bbq.
worst maken e.d. doe ik vaker om van mijn trimstapel af te komen.
alleen het gebruik van het Pink Salt baart mij wat zorgen.
ik heb nitrietzout staan dat is het probleem niet zo heel erg maar het omrekenen van de hoeveelheden maken mij wat zenuwachtig.
heeft iemand tips of eventueel een ander recept?
ik gebruik overigens collageen darm/casing voor de worsten.
deze kunnen dus gewoon blijven zitten.
m.v.g. Kilian
ik wil graag het volgende recept een keer namaken van Chuds bbq.
worst maken e.d. doe ik vaker om van mijn trimstapel af te komen.
alleen het gebruik van het Pink Salt baart mij wat zorgen.
ik heb nitrietzout staan dat is het probleem niet zo heel erg maar het omrekenen van de hoeveelheden maken mij wat zenuwachtig.
heeft iemand tips of eventueel een ander recept?
ik gebruik overigens collageen darm/casing voor de worsten.
deze kunnen dus gewoon blijven zitten.
m.v.g. Kilian