BasBQ
Beef en Steak

Zelf bouw uds...

Super UDS vakmanschap deze is echt af.............ook prima tip van de kaas te roken staat op de todo  ;)
 
Heren... rook met een csg.. en daar doe ik appelhout in wat een zachte smaak geeft.. eiken heb ik ok geprobeerd maar is wat zwaarder.. en een mix van beuken  en eiken.. het is maar net wat je eigen voor keur is.. smaak is zo super persoonlijk.. ik snij de kaas altijd in blokjes van 2cm x 2cm  en breedte van het blok.. daar door moet je ze maar 1.5 tot 2 uur roken en kost het je niet veel rookmot en kan je snel veer verschillende rooksmaak en maken...

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Marnix zei:
Super UDS vakmanschap deze is echt af.............ook prima tip van de kaas te roken staat op de todo  ;)
Thanks marnix... wil hem eigenlijk nog graag bekleden met hout maar dat is er nog niet van gekomen


Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan