BasBQ
Beef en Steak

Zelf bouw uds...

T

Tom

Gast
https://goo.gl/photos/63yLU4uYQvtqaCvTA

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Daar heb je toch werk van gemaakt!
Wel handig om zo de kolenmand bereikbaar te maken.

Verstuurd vanaf mijn Moto G

 
Thanks Ronny.. daar zit wat werk in.. maar dat is de lol er ok van eeeh.. ja die deur heb ik er later in gemaakt zo dat ik er ok op kon roken.. en dan dus ok hout kan toevoegen waneer nodig is...

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Heel mooie UDS.  :)
Erg handig die deur voor de kolenbak en rookhout bijvullen.
Zie ik nou echt 4 thermometers, waar laat je die dan?  :-?
Heb je al iets gegrild?
Of gerookt?
 
Hans zei:
Heel mooie UDS.  :)
Erg handig die deur voor de kolenbak en rookhout bijvullen.
Zie ik nou echt 4 thermometers, waar laat je die dan?  :-?
Heb je al iets gegrild?
Of gerookt?
Hans

Ja dat zijn Chinese meters.. maar er zit er maar 1 op.. heb zo ie zo ok mijn IGRILL 2 er bij dus da moet wel goedkomen.. ik heb er al van alles op gemaakt.. foto's zijn ok van vorig jaar... heb spare ribs gemaakt zalm gerookt eenden borst gerookt.. kaas koud gerookt...

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
9dc1a67831e29532d4c2d126733d8260.jpg
95423ebae21c284d341e63c1a8bf3872.jpg
2e6d1dc0ca2b6b8ae0e365cd1fc5616e.jpg
2427e49c985a542b62c1d868f35f5b2f.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Mooi en handig opgelost, geen half werk!

Gr. Mike


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Travelling Crow zei:
Mooi en handig opgelost, geen half werk!

Gr. Mike


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Thanks!


Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Tom.

Ziet er heerlijk uit allemaal.
Hoe lang heb je de kaas gerookt en was dat goed door en door te proeven?
 
dennisgl zei:
Goed bezig! Vraagje: zijn dat Weber roosters?

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk
Hey.. ja zeker een weber 57.. die roosters zijn 54.5 geloof ik... dus past perfect

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Hans zei:
Tom.

Ziet er heerlijk uit allemaal.
Hoe lang heb je de kaas gerookt en was dat goed door en door te proeven?
Hans...

Ik snij blokken van 2cm x 2cm en die rook ik ander half tot max 2 uur... dan 24 uur laten rusten/luchten... en dan vacumeren en minimaal 1 week laten liggen... dan heb je een perfect borrel hapje....!!!!!

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Hoi Tom.

Ga ik toch ook eens proberen, ben dol op rookkaas. :) !
Dank voor de info.
 
Hans zei:
Hoi Tom.

Ga ik toch ook eens proberen, ben dol op rookkaas. :) !
Dank voor de info.
Ja zeker doen.. zou een belegen kaas of zo proberen.. ik ben zelf niet zo van de jonge kaas... en echt die week laten rusten!!!!.. en als je het gaat eten laat je hem even luchten voor je gaat borrelen... ben benieuwd.. en koud roken eeeh!!!

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan