- Berichten
- 5.135
Zit nog ff in weekendje Zeeland sferen.
Derhalve op de markt wat pijlinkvisjes en een zeebaars gescoord.
Pijlinktvisjes
Pijlinktvis gemarineerd en kort boven hoog houtskoolvuur gegrild. De tentakeltjes ff aan een stokje gestoken.
Marinade van koriander, limoen, olijfolie, knoflook en gemalen peper. Restjes marinade gedurende het grillen over de inktvistubes gesmeerd.
Opgediend met een dressing gelijk aan de marinade.
Zeebaars.
Het visje gevuld met een paar plakjes ontbijtspek, koriander, limoen en gemalen peper.
Aan beide zijden ingesneden en inwreven met kruidenmengsels en olijfolie.
De zeebaars op 180 C gerookt met appelchips tot een kerntemperatuur van 60 C en gestoomde groenten als bijlage.
Derhalve op de markt wat pijlinkvisjes en een zeebaars gescoord.
Pijlinktvisjes
Pijlinktvis gemarineerd en kort boven hoog houtskoolvuur gegrild. De tentakeltjes ff aan een stokje gestoken.
Marinade van koriander, limoen, olijfolie, knoflook en gemalen peper. Restjes marinade gedurende het grillen over de inktvistubes gesmeerd.
Opgediend met een dressing gelijk aan de marinade.
Zeebaars.
Het visje gevuld met een paar plakjes ontbijtspek, koriander, limoen en gemalen peper.
Aan beide zijden ingesneden en inwreven met kruidenmengsels en olijfolie.
De zeebaars op 180 C gerookt met appelchips tot een kerntemperatuur van 60 C en gestoomde groenten als bijlage.