BasBQ
Beef en Steak

Zeeuws Spek

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.071
Ook maar eens voor het Zeeuws Spek gegaan, het recept van Mike sprak me erg aan.
Heb er alleen ongeveer 2 eetlepels Gula Djawa aan toegevoegd, en dat mocht hij best wel hebben.
had 1,5 kilo buikspek 1 zakje Verstegen marinade kruiden en de colorozo aangepast naar 1,5 kilo evenals de ketjap manis.
Dus alles met 50 % verhoogd behalve de verstegen marinade kruiden.
Op 160 gr.C tot een kern van 72 gr.C en een heel klein beetje appelhout toegevoegd
Eindresultaat, erg lekker maar warm vonden wij hem iets te hoog op smaak( iets te veel zout), koud vele malen beter.
Kortom, voor herhaling vatbaar, thanx Mike.

DSC_5365_zpsaba3898d.jpg


DSC_5369_zps31bb28ce.jpg


DSC_5371_zps43369366.jpg


DSC_5373_zps859c5627.jpg


DSC_5376_zps8cc8bd60.jpg


DSC_5379_zps9ada2cec.jpg
 
Heerlijk.
Ik eet het altijd koud.
 
ziet er zeer smaakvol uit
 
Ziet er heerlijk uit! Mooie foto's ook!
 
Lekkerrrrrrrrr!!!!!! :D
 
Deze komt met stip binnen in de top tien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan