- Berichten
- 5.297
Ook maar eens voor het Zeeuws Spek gegaan, het recept van Mike sprak me erg aan.
Heb er alleen ongeveer 2 eetlepels Gula Djawa aan toegevoegd, en dat mocht hij best wel hebben.
had 1,5 kilo buikspek 1 zakje Verstegen marinade kruiden en de colorozo aangepast naar 1,5 kilo evenals de ketjap manis.
Dus alles met 50 % verhoogd behalve de verstegen marinade kruiden.
Op 160 gr.C tot een kern van 72 gr.C en een heel klein beetje appelhout toegevoegd
Eindresultaat, erg lekker maar warm vonden wij hem iets te hoog op smaak( iets te veel zout), koud vele malen beter.
Kortom, voor herhaling vatbaar, thanx Mike.
Heb er alleen ongeveer 2 eetlepels Gula Djawa aan toegevoegd, en dat mocht hij best wel hebben.
had 1,5 kilo buikspek 1 zakje Verstegen marinade kruiden en de colorozo aangepast naar 1,5 kilo evenals de ketjap manis.
Dus alles met 50 % verhoogd behalve de verstegen marinade kruiden.
Op 160 gr.C tot een kern van 72 gr.C en een heel klein beetje appelhout toegevoegd
Eindresultaat, erg lekker maar warm vonden wij hem iets te hoog op smaak( iets te veel zout), koud vele malen beter.
Kortom, voor herhaling vatbaar, thanx Mike.