Hylkevb2001
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Vandaag ff lekker bbq-en, ik ben namelijk vrij van school en verveelde me
. Eventjes boodschappen gedaan en toen aan het werk. Ik heb het recept van de site van Noskos gehaald (bbq-nl.com). Hoe ik de vis moest fileren heb ik geleerd met een filmpje van Frits de Jonge. Om vier uur de bbq aan en half 6 de vis erop. 40 minuten op 180 graden.
Ingredi?nten + groente.
Vis + kruiden + citroen, de dille was op dus ik heb rozemarijn gebruikt
.
Alles in de vis gedaan.
Zoutbodem (gedeelte van de mix van 2 kilo zeezout + 2 eiwitten).
Vis erop.
De rest van het zout erop.
En op de bbq (geen foto).
Van de bbq af.
En gefileerd.
Het was heel erg lekker
.

Ingredi?nten + groente.

Vis + kruiden + citroen, de dille was op dus ik heb rozemarijn gebruikt


Alles in de vis gedaan.

Zoutbodem (gedeelte van de mix van 2 kilo zeezout + 2 eiwitten).

Vis erop.

De rest van het zout erop.

En op de bbq (geen foto).
Van de bbq af.

En gefileerd.

Het was heel erg lekker
