BasBQ
Beef en Steak

Ze zijn er weer, de voorjaars MOINK BALLS!

 
 
 

Hans

BBQ Junkie
Berichten
5.554
Zondagmiddag was het weer zo uitnodigend dat de Weber wel naar buiten moest. :).  (vonden wij)
Snel een paar ballen gedraaid, wel wat groot uitgevallen deze keer maar vooruit maar.
Een mooie gelegenheid om onze vers gedraaide  Noskos Sweet en Smokey BBQ sauce weer eens uit te proberen.
Zonder smook, maar genoeg rookhout gebruikt. (Nog steeds van onze overleden pruimen boom)
De smaak was weer prima, nogmaals bedankt voor het delen van het recept Noskos, wij maken graag gebruik van je site.

Graag wil ik wat plaatjes van de ballen laten zien.

P1010310_zpszlv1jzod.jpg


P1010311_zpsk8smhqyj.jpg




P1010312_zpste9fsgdh.jpg


P1010307_zpsae3mym5g.jpg


P1010308_zps8llrq0ew.jpg


P1010309_zpsio35qrba.jpg
 
Goed bezig, dat lust ik wel!
 
Goeie ballen heb je daar!
 
Lekker lekker
 
Lekkere ballen hoor!

PS pas op dat de deksel je draadje van je thermometer niet beschadigd zo... ik doe het stekkertje door het bovenste luchtrooster.
 
Lekkere ballen.. Kwijl.. B-)
 
Heerlijk
 
Lekker hoor die MOINKS...
Wat doe je eigenlijk door de saus? Players???? rum, gin, whisky
Wat het ook is, het geeft vast een lekkere twist aan je saus.
 
Sander72 zei:
Lekkere ballen hoor!

PS pas op dat de deksel je draadje van je thermometer niet beschadigd zo... ik doe het stekkertje door het bovenste luchtrooster.

Ik ook maar voor de foto even los gemaakt van de meter.
Dank voor je opmerking
 
150degrees zei:
Lekker hoor die MOINKS...
Wat doe je eigenlijk door de saus? Players???? rum, gin, whisky
Wat het ook is, het geeft vast een lekkere twist aan je saus.

I.d.d. rum. :)
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan