BasBQ
Beef en Steak

Zaterdagmiddag kippetje

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
868
Vandaag even een snelle kippie op de BBQ. Had er twee met een rustige rub gemaakt voor de kids en 2 met een wat pittigere rub van Kamado Joe. Ongeveer een uur indirect op 190 graden. Had perfecte garing maar alleen de rub van de wat pittigere was wat zwart geworden hier en daar. Weet niet zo goed waar dat vandaan kwam, lag er net zo op als de andere, wellicht iets in de rub wat eerder karameliseert of iets.
C22056A0-8B22-4F0B-98FB-6BFB0A3C80AD_zpsp1n1woc4.jpg

EB46F73A-1DD2-40D9-B28B-1569D8C21D7B_zpsqdq4no6v.jpg

754A6B1B-940F-4BE3-AA43-7CC13B39ADC3_zpsr9tmwntd.jpg
 
Lekkah. Ook kippie gedaan. Blijft een favoriet!

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

 
Er zal wat meer suiker inzitten waarschijnlijk.
Ziet er wel lekker uit.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Heerlijk

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan