Het was al even geleden dat ik hier nog eens mijn foto´s heb geplaatst dus bij deze:
Voorgerecht waren ABT´s (een favoriet hier) en chicken wings gemarineerd in balsamico-azijn met gember en citroen. Beetje kersenhout voor de rook.
Als hoofdgerecht was het zalm teriyaki (naar het recept van onze Dennis) met een ensemble van groenten. De broccolini en de zoete aardappel in aluminium in de Q gelegd en de courgette onrechtstreeks laten garen.
Ja, meer dan geslaagd en er was meer dan genoeg dus vandaag nog eens genieten!
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Voorgerecht waren ABT´s (een favoriet hier) en chicken wings gemarineerd in balsamico-azijn met gember en citroen. Beetje kersenhout voor de rook.
Als hoofdgerecht was het zalm teriyaki (naar het recept van onze Dennis) met een ensemble van groenten. De broccolini en de zoete aardappel in aluminium in de Q gelegd en de courgette onrechtstreeks laten garen.
Ja, meer dan geslaagd en er was meer dan genoeg dus vandaag nog eens genieten!









Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk