- Berichten
- 867
Plankjes via Frits binnen gekregen, perfecte service dus gelijk maar voor de vrijdagavond de BBQ opgestookt. Zalmpje halen in Sassenheim bij Schuitemaker, beetje zout en peper na insmeren met citroenolijfolie.
Plankje onder water zetten, zalmpjes voorbereiden en de boel op de BBQ
Na even lekker roken, plankje bleef mooi heel, onderkantje zwart maar niet in de fik, zal wel kwaliteit van dit forum zijn
Ongeveer 20-25 minuten verder en tafel dekken, Chardonnay vast proeven, salade gemaakt met sinaasappel, citroensap, venkel en cress.
Zalm klaar
En aan tafel, genoten

Plankje onder water zetten, zalmpjes voorbereiden en de boel op de BBQ



Na even lekker roken, plankje bleef mooi heel, onderkantje zwart maar niet in de fik, zal wel kwaliteit van dit forum zijn

Ongeveer 20-25 minuten verder en tafel dekken, Chardonnay vast proeven, salade gemaakt met sinaasappel, citroensap, venkel en cress.

Zalm klaar

En aan tafel, genoten
