- Berichten
- 110
Om te beginnen: Beste wensen en een gezond en nieuw lekker bbq jaar.
Als voorgerechtje nog eens zalm op een plankje gemaakt.
Simpel: peper en zout, mosterd, laagje suiker
Toen ik een paar jaar geleden voor de eerste keer een zalm op plankje maakte, was de suiker lekker gekarameliseerd.
Maar dat laagje lukt mij niet meer. Ik begrijp niet hoe dit komt.
Iemand tips om dit te krijgen?
Ik leg steeds mijn plankje in water, dan boven de kolen tot het begint te roken, en dan leg ik mijn zalm er op.
20 min later is dit klaar.
Als voorgerechtje nog eens zalm op een plankje gemaakt.
Simpel: peper en zout, mosterd, laagje suiker
Toen ik een paar jaar geleden voor de eerste keer een zalm op plankje maakte, was de suiker lekker gekarameliseerd.
Maar dat laagje lukt mij niet meer. Ik begrijp niet hoe dit komt.
Iemand tips om dit te krijgen?
Ik leg steeds mijn plankje in water, dan boven de kolen tot het begint te roken, en dan leg ik mijn zalm er op.
20 min later is dit klaar.