- Berichten
- 224
Vanavond even wat lekkers (na)gemaakt. Het idee was afkomstig van @noskos. Dank daarvoor want het was ongelofelijk lekker. Om dit te maken ben ik voor het eerst bij de Toko geweest en dan te bedenken dat ik van de normale kruiden ben. Er ging een wereld voor me open. Mijn eerste reactie was ook van HELP!!!. Maar goed met wat hulp kon ik afrekenen want ik had alles wat ik moest hebben. Plankje op tijd in het water, marinade gemaakt en vacuüm zakje met de zalm kon zo de koelkast in. Na twee uur ging het op de bbq. Keurig het stappenplan aangehouden. Met mijn recente aanwinst, de thermapen kon ik de temperatuur van de zalm keurig in de gaten houden. Wat een aanwinst. Het resultaat was ongelofelijk. En het plankje zal ik opzagen in delen wat als rookhout gaat fungeren. Ik kan een ieder dit gerecht zéér aanraden. Wij aten het overigens met gebakken aardappelen en broccoli. Ps. Het enige was dat ik in het donker stond dus vandaar geen foto’s van de bbq.