- Berichten
- 2.745
Wil weer zalm koud roken en nu heb ik het recept van Ewald gezien dat die wil ik nu eens proberen.
De ingrediënten
Als het donderdag is de zalm eruit halen en afspoelen en dan laten drogen tot vrijdag en dan koud roken.
Dus dit wordt vervolgd.
De zalm en kruiden
Zo de zalm in de pekel
De zalm in de vacuümzak met het Friese slokje
Wordt vervolgd
De ingrediënten
- 1100 gr zalm
- 27,5 gr zout
- 3,3 gr peper
- 3,3 gr gemalen piment
- 3,3 gr gemalen laurierblad
- 2,2 gr kruidnagel
- 2,2 gr foelie
- 24,2 ml fries slokje
Als het donderdag is de zalm eruit halen en afspoelen en dan laten drogen tot vrijdag en dan koud roken.
Dus dit wordt vervolgd.
De zalm en kruiden
Zo de zalm in de pekel
De zalm in de vacuümzak met het Friese slokje

Wordt vervolgd