Appie heeft deze week zalm in de aanbieding dus mooi excuus om weer wat koud te roken.
Vier mooie stukken zalm gekocht
Na 6 uurtjes luieren in de pezo/suiker/dille/paprika en wat andere kruiden hebben ze ongeveer 18 uur gedroogd in de ijskast.
Gisteren rond 18.00 met eerste csg in de smoker.

Het dakpannetje is voor de eventuele regen
Rond 23.00 de tweede csg in de smoker gezet, dan blijft het lekker lang doorroken.
Om 9.00 vanochtend kwam er nog rook uit, maar een half uurtje later zag ik geen rook meer.
En dit was het resultaat van ruim 15 uur roken.

Ruikt al lekker, maar nu eerst drie dagen rustig bijkomen in de ijskast en dan drie stukken vacumeren en de vriezer in
Vier mooie stukken zalm gekocht
Na 6 uurtjes luieren in de pezo/suiker/dille/paprika en wat andere kruiden hebben ze ongeveer 18 uur gedroogd in de ijskast.
Gisteren rond 18.00 met eerste csg in de smoker.

Het dakpannetje is voor de eventuele regen

Rond 23.00 de tweede csg in de smoker gezet, dan blijft het lekker lang doorroken.
Om 9.00 vanochtend kwam er nog rook uit, maar een half uurtje later zag ik geen rook meer.
En dit was het resultaat van ruim 15 uur roken.

Ruikt al lekker, maar nu eerst drie dagen rustig bijkomen in de ijskast en dan drie stukken vacumeren en de vriezer in
