BasBQ
Beef en Steak

Zalm cederhout

smokert

Stoker
Berichten
496
Ik had nog een halve moot zalm liggen en dacht deze kan na het varen mooi op de barbecue, deze keer heb ik het bekende recept gebruikt van Bobby Flay zalm met peper, zout, dijon mosterd en donker bruine bastard suiker. Voor het cederhout heb ik in plaats van water honing wiskey van Jack Daniels en het resultaat was super en staat nu in mijn eigen receptenboek.  :D

1ELH1tC.jpg

Zalm ligt klaar met de ingredi?nten en het ceder hout plankje.

5wPUPj1.jpg

De Broil King Kegg staat klaar.

ZZycUu3.jpg

Het eindresultaat van de zalm.

Q829OTi.jpg

Het eten kan beginnen met een heerlijke La Chouffe Blond erbij. 
 
Ziet er goed uit, mooi ding is die  Broil King Keg 4000 trouwens!
 
Gisteren ook gemaakt, blijft een topper!
 
Lijkt me erg lekker, staat hier ook hoog op de verlanglijst!
 
Lekker lekker :)
 
Ziet ee lekker uit! Iemand nog tips voor goeiekope plankies? Wil komend weekend ook de zalm gaan proeven.

Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk

 
Yummie!
 
RvH6511 zei:
Ook bij ons een vaak gebruikt recept.
Ook de versie met lemonpeper, mayonaise en mosterd is hier gewild.

Sta altijd open voor nieuwe suggesties, deze volgende keer eens proberen.
 
Heerlijk!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan