Hoi allemaal!
Ik besefte mijn dat ik nog een foto had van de BCC die ik 2 weken geleden maakte. Hij was goddelijk!
Versie tijm, oregano, salie, basilicum uit de kruidentuin, blikje grolsch en op de Q.
Buitenkant ingesmeerd met kipkruiden, ketjap, olijfolie en honing glaze.
Smikkel smikkel.
de volgende keer gebruik ik donker belgisch bier (kasteel, McChouffe) omdat ik hoop dat dit een wat zoetere smaak geeft.
Ik besefte mijn dat ik nog een foto had van de BCC die ik 2 weken geleden maakte. Hij was goddelijk!
Versie tijm, oregano, salie, basilicum uit de kruidentuin, blikje grolsch en op de Q.
Buitenkant ingesmeerd met kipkruiden, ketjap, olijfolie en honing glaze.
Smikkel smikkel.
de volgende keer gebruik ik donker belgisch bier (kasteel, McChouffe) omdat ik hoop dat dit een wat zoetere smaak geeft.
