- Berichten
- 867
Vandaag gingen we all-in met een geweldige cote du boeuf van slagerij Clemens hier uit Lisse. Wat een prachtig stuk vlees was dat zeg. 2.8kg voor een schamele 60 euri. Zoals een goede vriend van mij weleens roept: als het voor jezelf is kan het nooit te duur zijn
. Maar zonder gekheid dit is wel echt hoge school BBQ stuff voor carnivoren. Na een dag voetbal kijken bij de boys even de haard aan en de kamado opstoken. Gekozen voor reverse sear tot 48 graden en dan op hoog vuur afmaken. Goede keus, perfecte garing door en door.
Bordje met aardappeltjes uit de oven en lekkere boontjes mix van moeders. Mooie spanjaard erbij uit 2009 om te drinken en de zaterdag kan niet meer stuk. Gepast nagenieten in de veranda en deze foto?s posten. Goed weekend verder.
we zijn er bijna
ach ja ik hou er gewoon van
haardje aan, kamado rookje, wijntje in het glas, yep life is good
All systems go
en nog wat over??????
nope 


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bordje met aardappeltjes uit de oven en lekkere boontjes mix van moeders. Mooie spanjaard erbij uit 2009 om te drinken en de zaterdag kan niet meer stuk. Gepast nagenieten in de veranda en deze foto?s posten. Goed weekend verder.










All systems go









Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk