Frank54
Kooltjesharker
- Berichten
- 208
Ik ben een liefhebber van worst, zowel droog als gebakken. Dus er komt een dag dat je zelf......
Mijn vrouw was al mijn getreuzel zat en koopt een gehaktmolen met worsttuit .
Vervolgens bij Martijn van rook&vuur langs gegaan voor kruiden, darmen en goede raad.
de ingredienten :
2,4 kg procureur, 1,6 kg speklappen ( volgens mijn slager zou kinnebakspek te vet zijn )
17 gr/kg Colorozo , Merguez en Braadworst kruiden en wat knoflook.
eerst van de procureur en speklappen gehakt gedraaid :
vervolgens er 2 farces van gemaakt, 1 als braadworst de ander als Merguez:
.
ze staan nu in de koeling en morgen word het worst maken.
een gedeelte gaat de WSM in , de rest de koekepan ;D, wordt vervolgt.
Mijn vrouw was al mijn getreuzel zat en koopt een gehaktmolen met worsttuit .
Vervolgens bij Martijn van rook&vuur langs gegaan voor kruiden, darmen en goede raad.
de ingredienten :
2,4 kg procureur, 1,6 kg speklappen ( volgens mijn slager zou kinnebakspek te vet zijn )
17 gr/kg Colorozo , Merguez en Braadworst kruiden en wat knoflook.

eerst van de procureur en speklappen gehakt gedraaid :

vervolgens er 2 farces van gemaakt, 1 als braadworst de ander als Merguez:

ze staan nu in de koeling en morgen word het worst maken.
een gedeelte gaat de WSM in , de rest de koekepan ;D, wordt vervolgt.