- Berichten
- 7.146
Ik worstelde al een tijdje met het blijven zeggen dat ik geen worst lust, maar na de workshop bij Vuur en Rook in oktober 2013 is het er dan toch van gekomen:
Bij de Makro lag er opeens een vleesmolen in het karretje...
. Met een 20% kortingssticker erop, mee naar huis voor 35 Euro.
Vandaag de strijd aangegaan. Darm gehaald bij de slager ("W?t mo-j hebb'n...?!"
) Procureur en speklappen klein gesneden, en voor het eerst door de molen.
Gehakt weer koud gezet en de benodigde kruiden afgewogen. De recepten van de workshop gebruikt voor venkel-knoflook, chorizo de Cuba en zwarte peper-knoflook.
De kruiden vermengd met het gehakt en de eerste thuisworst gedraaid:
El-cheapo machine is, boven verwachting, eenvoudig alleen te gebruiken!
Tijdens mijn worsteling werd er in de woonkamer aan het avondeten gewerkt
:
Na de broodjes PP nog een paar worstjes geproefd:
De smaken vielen niet tegen, voor een eerste keer... De volgende keer alleen minder zout (maar dat wist ik eigenlijk al :blush: ) en minder chili's....
Als afsluiting van deze productieve en lekkere dag de vriezer even volgemaakt....
Bij de Makro lag er opeens een vleesmolen in het karretje...

Vandaag de strijd aangegaan. Darm gehaald bij de slager ("W?t mo-j hebb'n...?!"



Gehakt weer koud gezet en de benodigde kruiden afgewogen. De recepten van de workshop gebruikt voor venkel-knoflook, chorizo de Cuba en zwarte peper-knoflook.

De kruiden vermengd met het gehakt en de eerste thuisworst gedraaid:

El-cheapo machine is, boven verwachting, eenvoudig alleen te gebruiken!
Tijdens mijn worsteling werd er in de woonkamer aan het avondeten gewerkt


Na de broodjes PP nog een paar worstjes geproefd:



De smaken vielen niet tegen, voor een eerste keer... De volgende keer alleen minder zout (maar dat wist ik eigenlijk al :blush: ) en minder chili's....
Als afsluiting van deze productieve en lekkere dag de vriezer even volgemaakt....
