BasBQ
Beef en Steak

Worst question(s)

Status
Niet open voor verdere reacties.
Bestel ook tegelijk een digitaal weegschaaltje voor een paar euri bij een Chinees Emiel, indien je die nog niet hebt. Eentje die tot op 1/10 gram kan meten of misschien tot op 1/100 gram (meestal gaan deze weegschaaltjes maar tot 300-500 gram). ik heb beide en gebruik beide afhankelijk welke ik het eerst te pakken heb :p

Ingredi?nten afwegen voor de kruiding van worst gebeurd redelijk op de gram nauwkeurig en dan werkt dit veel beter dan eentje die op de gram nauwkeurig weegt en tot bv. 5 kilo gaat. Klinkt krom maar dat is mijn ervaring  :D
 
DanBras zei:
Bestel ook tegelijk een digitaal weegschaaltje voor een paar euri bij een Chinees Emiel, indien je die nog niet hebt. Eentje die tot op 1/10 gram kan meten of misschien tot op 1/100 gram (meestal gaan deze weegschaaltjes maar tot 300-500 gram). ik heb beide en gebruik beide afhankelijk welke ik het eerst te pakken heb :p

Ingredi?nten afwegen voor de kruiding van worst gebeurd redelijk op de gram nauwkeurig en dan werkt dit veel beter dan eentje die op de gram nauwkeurig weegt en tot bv. 5 kilo gaat. Klinkt krom maar dat is mijn ervaring  :D
Heb ik Danny, nog nooit gebruikt :blush:
 
Ceriel zei:
Ik heb destijds ook de worst-workshop bij Martijn van vuur&rook gevolgd, deze was speciaal voor leden van het Genootschap georganiseerd. Een gezellige, leerzame middag!
Is het misschien een idee om in het najaar weer zoiets op touw te zetten?
Het wordt langzaam najaar...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan