Laatst mijn allereerste worst gemaakt. Aangezien ik chorizoworsten altijd wel lekker vind deze dus gekozen. Helaas wel door me enthousiastme en vette vingers vergeten wat foto's maken.
De ingredi?nten:
750gr kilo varkensschouder
300 gr speklappen
5 teentjes knoflook
3 el gerookte paprikapoeder
1 el zout
1 rl rode chilipepervlokken
1 tl gemalen zwarte peper
60 ml droge witte wijn
1 varkensdarm
Heb gebruikt gemaakt van een breston vleesmolen.
Het mengsel na de eerste keer malen en mengen
Hij is toen nog een keer door de fijne plaat gegaan. Helaas geen foto.
Ietswat misvormd heb de darmen te veel gevuld wat het draaien wat vermoedelijkte.
Test uit de pan.
Smaak was top dit ga ik vaker doen
De ingredi?nten:
750gr kilo varkensschouder
300 gr speklappen
5 teentjes knoflook
3 el gerookte paprikapoeder
1 el zout
1 rl rode chilipepervlokken
1 tl gemalen zwarte peper
60 ml droge witte wijn
1 varkensdarm
Heb gebruikt gemaakt van een breston vleesmolen.

Het mengsel na de eerste keer malen en mengen
Hij is toen nog een keer door de fijne plaat gegaan. Helaas geen foto.

Ietswat misvormd heb de darmen te veel gevuld wat het draaien wat vermoedelijkte.

Test uit de pan.
Smaak was top dit ga ik vaker doen
