Goedemorgen beste forumgenoten!
Het is weer eens tijd voor een vraagje.
Ik ben al enige tijd lekker bezig met mijn kamado joe. Gaat al veel goed, en plekken zoals dit forum helpen enorm bij het leren van nieuwe dingen, recepten, technieken,etc. Toch zou ik heel graag eens een cursus of leuke workshop gaan doen. Daarnaast heb ik een kennis die momenteel nog op een weber aan het stoken is, maar stiekem wel interesse heeft in een kamado. Hij weet verder van de kamado nog niets en is echt op zoek om overtuigt te worden waarom dat ding nu zoveel beter is dan een webertje.
Eigenlijk ben ik/zijn wij op zoek naar een cursus/workshop waar de volgende thema's aan bod komen:
- hoe steek je de kamado aan
- hoe stook je de temp gecontroleerd omhoog
- hoe krijg je de temp omlaag
- bereidingstechnieken (incl. opstelling en temperatuur)
- werking van de kamado (technisch, maar ook t.o.v. andere bbq's)
- etc.
Met dergelijke thema's zal mijn kennis zeker enthousiast raken over de mogelijkheden die een kamado biedt, en krijg ik meer technische achtergronden/technieken/informatie zodat ik nog beter gebruik kan maken van mijn Joe.
Nu is dus concreet de vraag: hebben jullie op basis van jullie eigen ervaringen misschien goede tips welke cursus/workshop we moeten gaan volgen?
Ben heel benieuwd naar jullie tips!
Alvast super bedankt voor het meedenken weer
Het is weer eens tijd voor een vraagje.
Ik ben al enige tijd lekker bezig met mijn kamado joe. Gaat al veel goed, en plekken zoals dit forum helpen enorm bij het leren van nieuwe dingen, recepten, technieken,etc. Toch zou ik heel graag eens een cursus of leuke workshop gaan doen. Daarnaast heb ik een kennis die momenteel nog op een weber aan het stoken is, maar stiekem wel interesse heeft in een kamado. Hij weet verder van de kamado nog niets en is echt op zoek om overtuigt te worden waarom dat ding nu zoveel beter is dan een webertje.
Eigenlijk ben ik/zijn wij op zoek naar een cursus/workshop waar de volgende thema's aan bod komen:
- hoe steek je de kamado aan
- hoe stook je de temp gecontroleerd omhoog
- hoe krijg je de temp omlaag
- bereidingstechnieken (incl. opstelling en temperatuur)
- werking van de kamado (technisch, maar ook t.o.v. andere bbq's)
- etc.
Met dergelijke thema's zal mijn kennis zeker enthousiast raken over de mogelijkheden die een kamado biedt, en krijg ik meer technische achtergronden/technieken/informatie zodat ik nog beter gebruik kan maken van mijn Joe.
Nu is dus concreet de vraag: hebben jullie op basis van jullie eigen ervaringen misschien goede tips welke cursus/workshop we moeten gaan volgen?
Ben heel benieuwd naar jullie tips!
Alvast super bedankt voor het meedenken weer
