- Berichten
- 406
Hoi,
Ik begin een beetje zenuwachtig te worden. Zaterdag ga ik voor ruim 20 volwassenen en meer dan 10 'kids' eten klaarmaken.
Op het menu staat onder andere pulled pork en kip shoarma.
Die kip shoarma wil ik gaan maken op mijn Weber Wok RVS 47 cm:
Nu heb ik de volgende vragen:
- moet ik nog iets met dat ding doen voordat ik die wok ga gebruiken (is ongeveer 10 jaar oud :-O - nieuw in doos
)
- ik had bedacht om een piramide briketten te maken en daar de wok recht boven te hangen zodat je mega hitte in die wok krijgt. Sounds like a plan?
Thnx!
Ik begin een beetje zenuwachtig te worden. Zaterdag ga ik voor ruim 20 volwassenen en meer dan 10 'kids' eten klaarmaken.
Op het menu staat onder andere pulled pork en kip shoarma.
Die kip shoarma wil ik gaan maken op mijn Weber Wok RVS 47 cm:

Nu heb ik de volgende vragen:
- moet ik nog iets met dat ding doen voordat ik die wok ga gebruiken (is ongeveer 10 jaar oud :-O - nieuw in doos

- ik had bedacht om een piramide briketten te maken en daar de wok recht boven te hangen zodat je mega hitte in die wok krijgt. Sounds like a plan?
Thnx!