BasBQ
Beef en Steak

Wisconsin Styl Brats (Bierworst)

 
 
 

Hans

BBQ Junkie
Berichten
5.554
Je kent het vast wel, dat gevoel, zondagmiddag lekker weer buiten, biertje erbij.
En dan word je me toch ineens flauw.

Gelukkig hadden we nog wat worstjes in de koeling dus was het snel bekeken.

BBQ aan en pruttelen maar  :) !

Bierworst%20001_zpsbiwjc1ji.jpg


Bierworst%20003_zpsrvec8gtt.jpg



Wat waren ze weer lekker!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Zien er goed uit, lust ik ook wel.
 
Mooie worsten! Lijkt me heerlijk!
 
Ziet er heerlijk uit, gaat dat goed met die glazen ovenschaal op de Q? Tot welke temperatuur laat je hem oplopen?
 
lekker hoor
 
Maccie zei:
Zien er heerlijk uit. Proef je nog veel terug van het bier?

Het is vooral de combinatie bier, roomboter, uitjes en vleessap die een heerlijke doopsaus maakt en een bijzondere smaak aan de worstjes geeft.
 
LeonQ zei:
Ziet er heerlijk uit, gaat dat goed met die glazen ovenschaal op de Q? Tot welke temperatuur laat je hem oplopen?

De temperatuur heb ik op roosterhoogte op 180 graden celsius gehouden.
Deze ovenschaal gebruik ik al heel lang, ook als opvangbak onder het rooster zonder problemen.

Wel altijd indirect, dus niet boven de kooltjes. ;) !
 
Hans zei:
Maccie zei:
Zien er heerlijk uit. Proef je nog veel terug van het bier?

Het is vooral de combinatie bier, roomboter, uitjes en vleessap die een heerlijke doopsaus maakt en een bijzondere smaak aan de worstjes geeft.

Ok?. Moet ik toch maar eens proberen.
 
Lekker hoor!
 
Blijft een mooi gezicht toch?
Biersaus werkt vooral goed als je die even laat inkoken met de ui... zalig!
 
Altijd lekker


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
 
Ook deze lust ik wel hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan