- Berichten
- 240
Na diverse malen ribs gemaakt te hebben met een dry rub vandaag voor een natte kruiden mix gegaan. Dus gisterenavond de keuken in, marineren en na het schaatsen vanmorgen de Q naar 110 graden en gerookt op appeltjeshout. 3-2-1...Topdag!
De marinade bestond uit bbq saus, honig, appelsap, basterd suiker en wat gedroogde groene kruiden. Dit alles tot een mooi gladde verhouding. Mijn vrouw en ik vonden dat de smaak hiermee wat meer ‘aan de buitenkant’ bleef, de kinderen vonden het heerlijk. Wel mooie fall of the bone, daar houden we van!
Een nachtje zwemmen na het ontvliezen:
Beetje warmte in koude tijden:
Ronde 1:
Ronde 2, inpakken maar:
Laatste ronde:
Klaar:
En op:
Hoe eenvoudig ook, het blijft een favoriet in dit huishouden
De marinade bestond uit bbq saus, honig, appelsap, basterd suiker en wat gedroogde groene kruiden. Dit alles tot een mooi gladde verhouding. Mijn vrouw en ik vonden dat de smaak hiermee wat meer ‘aan de buitenkant’ bleef, de kinderen vonden het heerlijk. Wel mooie fall of the bone, daar houden we van!
Een nachtje zwemmen na het ontvliezen:

Beetje warmte in koude tijden:

Ronde 1:

Ronde 2, inpakken maar:


Laatste ronde:

Klaar:


En op:

Hoe eenvoudig ook, het blijft een favoriet in dit huishouden
