BasBQ
Beef en Steak

Winterse ribs

 
 

Salademan

Kooltjesharker
Berichten
235
Na diverse malen ribs gemaakt te hebben met een dry rub vandaag voor een natte kruiden mix gegaan. Dus gisterenavond de keuken in, marineren en na het schaatsen vanmorgen de Q naar 110 graden en gerookt op appeltjeshout. 3-2-1...Topdag!

De marinade bestond uit bbq saus, honig, appelsap, basterd suiker en wat gedroogde groene kruiden. Dit alles tot een mooi gladde verhouding. Mijn vrouw en ik vonden dat de smaak hiermee wat meer ‘aan de buitenkant’ bleef, de kinderen vonden het heerlijk. Wel mooie fall of the bone, daar houden we van!

Een nachtje zwemmen na het ontvliezen:
7ec3f64d6b6568d4f954f08ac16036ed.jpg


Beetje warmte in koude tijden:
f43727f269589c203671e66e8a3059eb.jpg


Ronde 1:
8c7cc1613c033c8c2f0fd0df3a2f3f25.jpg


Ronde 2, inpakken maar:
a769386614036f1da227bf7b7bb4f663.jpg


fa714ecf442b06d199a3b25802c13b9c.jpg


Laatste ronde:
85654d773b32757499e1dcff94197f92.jpg


Klaar:
af66cb3c8fb1774fd711207cde9755aa.jpg


c1003e6d093c121ee717aad0c7dc46fc.jpg


En op:
697756ff9cf473da760bb760c696b466.jpg


Hoe eenvoudig ook, het blijft een favoriet in dit huishouden
 
Jaaahh ribben!!
Zien er fantastisch uit zeg
Ook hier favoriet, net als heeeeeel veel andere dingen.
Life is complicated
 
Yesssss winterribbels. lekker hoor, ziet er goed uit, vooral de laatste foto spreekt boekdelen 👍 🔥
 
Zeker lekker. Staan hier ook op 't programma voor morgen.
Ziet er goed uit hoor.
 
Ook hier zijn de ribbels inmiddels al verorberd.

Maar deze zien er ook smakelijk uit.
 
Ze zien er prima uit, botjes mooi schoon.
 
Terug
Bovenaan Onderaan