- Berichten
- 249
Na een periode van heel heel heeel weinig bbqen! Ik MOET toch echt een keer afstuderen! Eindelijk weer bbqen!
Het zou een prachtige winterse dag moeten zijn, maar het lijkt wel herfst
bah wat een vies weer! Achja de lol zal er niet minder om zijn! Peet-oom en -tante zijn jarig geweest. En om nu weer met bloemen en een droge worst aan te komen is ook weer zo wat. Dus heb ik ze uitgenodigd voor een winter bbq.
Op het menu:
Spareribs (Easterwood recept, 3-2-1 bereiding)
Pulled pork (Noskos wedstrijd recept)
Gehaktbakjes met stampot wortelen
Kabeljauw van de plank
Vlees besteld via vuur en rook. Moest nog wat anders hebben dus dit kon er mooi bij! (Erg mooi vlees btw!) Gister alle voorbereidingen gedaan. Vanochtend vroeg uit de veren, voor mijn doen dan! En om 9 uur de smoker aangestoken. Diy pid controller aangezet en *** die werkte niet mee...
nja dan maar in zelf de gaten houden!
Half tien de procureur. Bakje water ernaast en gaan!
11 uur de slab ribs erbij en nu rustig wachten!
Wordt vervolgd!

Het zou een prachtige winterse dag moeten zijn, maar het lijkt wel herfst

Op het menu:
Spareribs (Easterwood recept, 3-2-1 bereiding)
Pulled pork (Noskos wedstrijd recept)
Gehaktbakjes met stampot wortelen
Kabeljauw van de plank
Vlees besteld via vuur en rook. Moest nog wat anders hebben dus dit kon er mooi bij! (Erg mooi vlees btw!) Gister alle voorbereidingen gedaan. Vanochtend vroeg uit de veren, voor mijn doen dan! En om 9 uur de smoker aangestoken. Diy pid controller aangezet en *** die werkte niet mee...


Half tien de procureur. Bakje water ernaast en gaan!

11 uur de slab ribs erbij en nu rustig wachten!

Wordt vervolgd!