Vorig weekend een paar kilo Wild zwijn wang ingeslagen bij de Hanos. Deze staan t/m morgen in de folder voor € 8,75 ex per kilo. 
Varkenswangen heb ik al vaker klaar gemaakt op de Bastard, zowel Iberico als normale. Wellicht wel het meest lekkere stukje vlees wat er is om lekker low en slow op de Kamado te gooien.
Zie de foto's voor het resultaat, ook mijn dochter van anderhalf genoot zichtbaar van de lekkere wangetjes!
De bereiding eigenlijk hetzelfde als met varkenswangen, low en slow zo'n 4 uurtjes op 110 graden.
Zie recept en filmpje Pitmaster X:
Na zo'n, anderhalf uur:
Na ruim 2 uur ingepakt:

Varkenswangen heb ik al vaker klaar gemaakt op de Bastard, zowel Iberico als normale. Wellicht wel het meest lekkere stukje vlees wat er is om lekker low en slow op de Kamado te gooien.
Zie de foto's voor het resultaat, ook mijn dochter van anderhalf genoot zichtbaar van de lekkere wangetjes!
De bereiding eigenlijk hetzelfde als met varkenswangen, low en slow zo'n 4 uurtjes op 110 graden.
Zie recept en filmpje Pitmaster X:
Na zo'n, anderhalf uur:
Na ruim 2 uur ingepakt:
Laatst bewerkt: