Kees Duym
Kooltjesharker
- Berichten
- 161
Dit is een recept voor een heerlijke wildsaus....voor als we in de donkere maand of met de kerst gaan genieten van hert, zwijn of hazerug
Voor deze saus, die al jaaaaaren op ons lijstje staat heb je maar 3 dingen nodig
1 pot wildfond
1 pot cranberry compote
1 pak spekblokjes (mager)
- de spekblokjes bakken
- de wildfond en de cranberry compote daarna erbij
- ongeveer 45-50 minuten inkoken totdat het een stevige saus is....
dat is alles...en dan proef je echt een heerlijke saus voor over je stuk wild
Voor deze saus, die al jaaaaaren op ons lijstje staat heb je maar 3 dingen nodig
1 pot wildfond
1 pot cranberry compote
1 pak spekblokjes (mager)
- de spekblokjes bakken
- de wildfond en de cranberry compote daarna erbij
- ongeveer 45-50 minuten inkoken totdat het een stevige saus is....
dat is alles...en dan proef je echt een heerlijke saus voor over je stuk wild