3
3x10
Gast
Wie helpt mijn braadspit kip tot een succes?
Zondag is het plan om de rotisserie voor het eerst te laten draaien met een lekker kippetje...
Pfff... Hoop vragen...:
- stevige kip genoeg voor personen (Naast de salade & het stokbrood of ??) ? Gewicht?
-kruiden? Op zich wil ik het deze keer niet te spannend maken. "Gewone" goede kipkruiden, welke?
-direct of indirect?
-beetje rookhout ja of nee? Welke?
-deksel erop (denk t wel
)
-temperatuur? (Thermometer in de deksel)
-gaartijd?
Het spit draait 2 a 3 rpm per minuut.... Dank voor het meedenken, foto's volgen tzt
http://i967.photobucket.com/albums/ae151/sebastian1968/null-1.jpg
Zondag is het plan om de rotisserie voor het eerst te laten draaien met een lekker kippetje...

Pfff... Hoop vragen...:
- stevige kip genoeg voor personen (Naast de salade & het stokbrood of ??) ? Gewicht?
-kruiden? Op zich wil ik het deze keer niet te spannend maken. "Gewone" goede kipkruiden, welke?
-direct of indirect?
-beetje rookhout ja of nee? Welke?
-deksel erop (denk t wel

-temperatuur? (Thermometer in de deksel)
-gaartijd?
Het spit draait 2 a 3 rpm per minuut.... Dank voor het meedenken, foto's volgen tzt

http://i967.photobucket.com/albums/ae151/sebastian1968/null-1.jpg