- Berichten
- 48
Hallo Allemaal,
Even voorstellen.
Mijn naam is Rob en ik ben sinds ruim een jaar wat serieuzer aan het experimenteren met de bbq.
Het huis-tuin-en-keuken grillen deed ik al meer dan twintig jaar een keer of 20 per seizoen, maar na een weber bbq masterclass ben ik om.
Ik vindt het heerlijk om dingen met slow cooking te bereiden, maar ook een "snelle" hap op hoge temperatuur is op zijn tijd lekker.
Geoefend heb ik al regelmatig met beer can chicken, spare ribs en pulled pork.
Hier hoop ik weer een stapje verder te komen.
Oh ja, ik grill op gas.
Daarover heb ik nogal eens een menigsverschil met deze en gene, maar bevalt mij prima na 10 jaar een weber bol (one-touch golde) te hebben gehad.
Even voorstellen.
Mijn naam is Rob en ik ben sinds ruim een jaar wat serieuzer aan het experimenteren met de bbq.
Het huis-tuin-en-keuken grillen deed ik al meer dan twintig jaar een keer of 20 per seizoen, maar na een weber bbq masterclass ben ik om.
Ik vindt het heerlijk om dingen met slow cooking te bereiden, maar ook een "snelle" hap op hoge temperatuur is op zijn tijd lekker.
Geoefend heb ik al regelmatig met beer can chicken, spare ribs en pulled pork.
Hier hoop ik weer een stapje verder te komen.

Oh ja, ik grill op gas.
Daarover heb ik nogal eens een menigsverschil met deze en gene, maar bevalt mij prima na 10 jaar een weber bol (one-touch golde) te hebben gehad.