- Berichten
- 32
Goedemorgen allemaal!!
De meeste basis dingen heb ik nu bij elkaar ( mede dankzij noskos zijn linkjes) echter ben ik nog op zoek naar een thermometerwelke neem je dan “het beste” om mee te beginnen? Neem je dan eentje met meerdere losse probs ( buiten de bbq te plaatsen) of een “pen” model die je regelmatig in je vlees moet steken om te tempen ? Ik zat aan de laatste te denken om mee te beginnen… prijs speelt hierin ook een rol …. Diegene die ik op het oog heb is de Inkbird 1HT-1P voor ongeveer €23 via amazon… graag hoor ik even jullie mening hierover en evt alternatieven
alvast bedankt !!
mvg
Bob
De meeste basis dingen heb ik nu bij elkaar ( mede dankzij noskos zijn linkjes) echter ben ik nog op zoek naar een thermometerwelke neem je dan “het beste” om mee te beginnen? Neem je dan eentje met meerdere losse probs ( buiten de bbq te plaatsen) of een “pen” model die je regelmatig in je vlees moet steken om te tempen ? Ik zat aan de laatste te denken om mee te beginnen… prijs speelt hierin ook een rol …. Diegene die ik op het oog heb is de Inkbird 1HT-1P voor ongeveer €23 via amazon… graag hoor ik even jullie mening hierover en evt alternatieven
alvast bedankt !!
mvg
Bob