BertD
Tondelzoeker
- Berichten
- 12
Hoi allemaal,
De knoop is doorgehakt: ik heb zojuist mijn eerste Kamado besteld. Nu moet ik nog heel even geduld hebben voor hij geleverd wordt, maar die tijd wil ik graag goed gebruiken om me alvast in te lezen.
Ik ben op zoek naar de bijbel voor de beginnende Kamado gebruiker. Ik zoek een boek dat niet alleen vol staat met recepten, maar vooral ook de techniek goed uitlegt. Denk aan temperatuurbeheersing, het aansteken en de werking van de luchtstromen.
Welk boek raden jullie aan om mee te beginnen? Zijn de boeken van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas de standaard, of is er een ander boek dat ik absoluut in huis moet halen voordat de BBQ er is?
Ik hoor graag jullie tips zodat ik straks goed beslagen ten ijs kom.
Alvast bedankt!
De knoop is doorgehakt: ik heb zojuist mijn eerste Kamado besteld. Nu moet ik nog heel even geduld hebben voor hij geleverd wordt, maar die tijd wil ik graag goed gebruiken om me alvast in te lezen.
Ik ben op zoek naar de bijbel voor de beginnende Kamado gebruiker. Ik zoek een boek dat niet alleen vol staat met recepten, maar vooral ook de techniek goed uitlegt. Denk aan temperatuurbeheersing, het aansteken en de werking van de luchtstromen.
Welk boek raden jullie aan om mee te beginnen? Zijn de boeken van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas de standaard, of is er een ander boek dat ik absoluut in huis moet halen voordat de BBQ er is?
Ik hoor graag jullie tips zodat ik straks goed beslagen ten ijs kom.
Alvast bedankt!