- Berichten
- 1.148
Goedenavond,
Pizza aan het maken as we type.
Eigen bodem gemaakt 18uur rijzen in de koeling, volgens deze site.
https://www.hollandskaashuis.nl/ken...8ONaRGorqT_g6BqGUrwaVlA46kIVwetxoCt1EQAvD_BwE
Afgelopen zondag was de bedoeling maar helaas K weer.
Deeg dus 2 dagen langer in de koelkast gelegen met de angst op verder gisten/rijzen en dus mislukken.
Half 5 begonnen en ik moet zeggen niet verkeerd.
Dome temp 275 graden
Bodem was goed stevig (iets te) met een pizza plaat direct boven het vuur. (Plaat te heet?)
Vuur zwakte af door Intratuin houtskool snippers die zo op waren, maar die laatste pizza was eigenlijk het beste (Dome temp op dat moment 220 graden)
Nu nieuw houtskool erop en even wachten.
Bodem was wel er stevig, ik heb niet nog eens gekneed na de bollen uit de koelkast te hebben gehaald.
Ga ik met de laatste wel doen. Kijken of dat verschil maakt.
Sowieso super leuk om te doen, maar volgens mij hoef ik dat jullie niet te vertellen.
Pizzadeeg tips meer dan welkom. Succes recept sta ik graag voor open.
Tot straks na de laatste pizza gebakken te hebben
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Zo, alles gebakken.
Temperatuur kwam niet boven 200 uit.
Dan maar langer op de steen, ging prima.
Bodem nog steeds hard, maar eens ander deeg proberen.
Ze hadden 0.0 niet bij de plaatselijke supermarkt, al wel besteld.
Komt vast goed
Pizza aan het maken as we type.
Eigen bodem gemaakt 18uur rijzen in de koeling, volgens deze site.
https://www.hollandskaashuis.nl/ken...8ONaRGorqT_g6BqGUrwaVlA46kIVwetxoCt1EQAvD_BwE
Afgelopen zondag was de bedoeling maar helaas K weer.
Deeg dus 2 dagen langer in de koelkast gelegen met de angst op verder gisten/rijzen en dus mislukken.
Half 5 begonnen en ik moet zeggen niet verkeerd.
Dome temp 275 graden
Bodem was goed stevig (iets te) met een pizza plaat direct boven het vuur. (Plaat te heet?)
Vuur zwakte af door Intratuin houtskool snippers die zo op waren, maar die laatste pizza was eigenlijk het beste (Dome temp op dat moment 220 graden)
Nu nieuw houtskool erop en even wachten.
Bodem was wel er stevig, ik heb niet nog eens gekneed na de bollen uit de koelkast te hebben gehaald.
Ga ik met de laatste wel doen. Kijken of dat verschil maakt.
Sowieso super leuk om te doen, maar volgens mij hoef ik dat jullie niet te vertellen.
Pizzadeeg tips meer dan welkom. Succes recept sta ik graag voor open.
Tot straks na de laatste pizza gebakken te hebben





Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Zo, alles gebakken.
Temperatuur kwam niet boven 200 uit.
Dan maar langer op de steen, ging prima.
Bodem nog steeds hard, maar eens ander deeg proberen.
Ze hadden 0.0 niet bij de plaatselijke supermarkt, al wel besteld.
Komt vast goed
Laatst bewerkt: