BasBQ
Beef en Steak

Weekendje knallen

TraegerTinus

Pitmaster
 
 
Berichten
704
Dit weekend een heerlijk dagje bbqen,

Op de traeger picanha, spareribs, ribeye, pulled pork en worst klaargemaakt en de smokey joe gebruikt voor hamburgers en het afbranden van picanha, ook daar ribeye op gemaakt (paar dikke plakken van het grote stuk afgesneden).

Om 13.00 aangezet in de hoop de pulled pork optijd klaar te krijgen.Alles is gelukt en doordat de vrienden er vanaf 14.00 uur al waren, lekker gegeten wat er op dat moment klaar was, ideaal, zo hoef je niet op tijden te letten.


Alles was prima geslaagd en het nodige bluswater heeft de dorst gelest.

Sparerib soort van 3 2 1 gemaakt. Op zondag gewoon dikke 5uur zonder inpakken of wat dan ook, wel na 2uur ingekwast met saus om het uur en dat beviel ook erg goed.

Ribeye wilde ik evt Caveman doen maar ik was vergeten houtskool te halen dus maar klaargemaakt blijven de hete kolen.

Skiletje gekocht bij de hanos a 8,- daar heb ik tomaat, paprika, ui en knoflook in gedaan met wat olie en lekker laten pruttelen, dat boven op de burger gelegd en plakje kaas erboven op.

Heerlijk.

Picanha alleen peper en zout net als de ribeye.
Het was weer smullen.

Grote stuk ribeye (ongeveer 700 gram) als low and slow klaargemaakt. Smaakte prima maar niet helemaal mijn ding, veel vetlellen, misschien verkeerd klaargemaakt of verkeerd stuk gekocht.

Pulled pork leek wat droog (beetje meer saus en dikke jummie) ook zeer geslaagd, volgende dag restant met scheut cola in een ovenschaal onder de folie opgewarmd op 110 graden. Echt super, leek nog lekkerder te zijn geworden.

Al met al een leerzame dag en daar doen we het uiteindelijk voor..... toch?Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:

Free_ltd

Pitmaster
 
Berichten
896
Wat een gezellige feestjes. Ik heb me zondag ook geamuseerd, maar toen bijna alles op was, besefte ik dat ik geen enkele foto had gemaakt :rolleyes:
 
Bovenaan Onderaan