- Berichten
 - 2.559
 
Hallo barbecuevrienden,
Dit weekend familie over de vloer dus een mooie gelegenheid om een groot stuk vlees te maken.
Bij mijn slager een stuk Livar ribkarbonade van 10 ribben gehaald. Botjes een beetje losgesneden zodat die er mooi uit zouden gaan steken en in de marinade gezet voor 24 uur
De dag erna indirect gegaard bij 140?C tot een kern van 60?C en gerookt met appelhout. Na het rusten (ongeveer 20..25 min.) aangesneden in dikke plakken.
Heerlijk zacht en sappig vlees, het was een echt pronkstuk en dankbaar fotomodel
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
gloeiende groet
Camiel de barbecueman
	
		
			
		
		
	
				
			Dit weekend familie over de vloer dus een mooie gelegenheid om een groot stuk vlees te maken.
Bij mijn slager een stuk Livar ribkarbonade van 10 ribben gehaald. Botjes een beetje losgesneden zodat die er mooi uit zouden gaan steken en in de marinade gezet voor 24 uur
De dag erna indirect gegaard bij 140?C tot een kern van 60?C en gerookt met appelhout. Na het rusten (ongeveer 20..25 min.) aangesneden in dikke plakken.
Heerlijk zacht en sappig vlees, het was een echt pronkstuk en dankbaar fotomodel
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	gloeiende groet
Camiel de barbecueman