- Berichten
- 2.559
Hallo barbecuevrienden,
Dit weekend familie over de vloer dus een mooie gelegenheid om een groot stuk vlees te maken.
Bij mijn slager een stuk Livar ribkarbonade van 10 ribben gehaald. Botjes een beetje losgesneden zodat die er mooi uit zouden gaan steken en in de marinade gezet voor 24 uur
De dag erna indirect gegaard bij 140?C tot een kern van 60?C en gerookt met appelhout. Na het rusten (ongeveer 20..25 min.) aangesneden in dikke plakken.
Heerlijk zacht en sappig vlees, het was een echt pronkstuk en dankbaar fotomodel
gloeiende groet
Camiel de barbecueman
Dit weekend familie over de vloer dus een mooie gelegenheid om een groot stuk vlees te maken.
Bij mijn slager een stuk Livar ribkarbonade van 10 ribben gehaald. Botjes een beetje losgesneden zodat die er mooi uit zouden gaan steken en in de marinade gezet voor 24 uur
De dag erna indirect gegaard bij 140?C tot een kern van 60?C en gerookt met appelhout. Na het rusten (ongeveer 20..25 min.) aangesneden in dikke plakken.
Heerlijk zacht en sappig vlees, het was een echt pronkstuk en dankbaar fotomodel
















gloeiende groet
Camiel de barbecueman