Het viel me bij m'n laatste bbq sessie op dat er nogal wat rook bij de rand van de deksel 'ontglipt'.
Ik had er toen een rekje voor tangen aan hangen, en m'n weber sidetable(die wordt ook bevestigd aan de rand van de Q).
Nu heb ik gister even getest zonder deze attributen en nog steeds ontsnapt er rook bij de rand van de deksel, welliswaar een stuk minder.
M'n Q is een tijdje terug eens omgevallen, en wellicht daardoor op de deksel terechtgekomen..ik zie geen schade maar wellicht toch ergens een deukje opgelopen.
Maar hoe erg is dit? Voor de Low & Slow sessies wordt het hierdoor niet makkelijker met de temperatuur kan ik me zo voorstellen?
Ik had er toen een rekje voor tangen aan hangen, en m'n weber sidetable(die wordt ook bevestigd aan de rand van de Q).
Nu heb ik gister even getest zonder deze attributen en nog steeds ontsnapt er rook bij de rand van de deksel, welliswaar een stuk minder.
M'n Q is een tijdje terug eens omgevallen, en wellicht daardoor op de deksel terechtgekomen..ik zie geen schade maar wellicht toch ergens een deukje opgelopen.
Maar hoe erg is dit? Voor de Low & Slow sessies wordt het hierdoor niet makkelijker met de temperatuur kan ik me zo voorstellen?