Beste
Ik heb de laatste 2 x dat ik de bbq aanstak te maken gehad met zwarte rookontwikkeling.
Ik gebruik een schouw, weber briketten & ZIP aanmaakwokkels.
Voorheen had ik hier geen last van maar toen gebruikte ik gewone blokjes, de eerste X met de wokkels ook geen last en de laatste 2 x ontstaat er echt zwarte rook.
De rook die voorheen geproduceerd werd was wit/grijzig. (de gekende kleur zeg maar)
Iemand enig idee? Wat zijn alternatieven van briketten in min of meer dezelfde prijs range.
Ik heb de laatste 2 x dat ik de bbq aanstak te maken gehad met zwarte rookontwikkeling.
Ik gebruik een schouw, weber briketten & ZIP aanmaakwokkels.
Voorheen had ik hier geen last van maar toen gebruikte ik gewone blokjes, de eerste X met de wokkels ook geen last en de laatste 2 x ontstaat er echt zwarte rook.
De rook die voorheen geproduceerd werd was wit/grijzig. (de gekende kleur zeg maar)
Iemand enig idee? Wat zijn alternatieven van briketten in min of meer dezelfde prijs range.