Beef en Steak

Water in de WSM

  • Onderwerp starter Onderwerp starter MarBQ
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 
 

MarBQ

Gerijpt
Berichten
3.172
Hoeveel water moet er in de waterpan van de WSM?? ???
 
Ligt eraan wat je van plan bent. Als het een korte sessie is is halfvol genoeg, voor een langere sessie 4/5. Gebruik warm water om te vullen, je wil niet dat de energie van je kolen in de verwarming van het water gaat zitten.

BTW er zijn ook mogelijkheden om het zonder water te doen, kijk maar eens op de blog van noskos bij waterpan aanpassingen.

http://www.bbq-nl.com/2008/07/wsm-waterpan-aanpassing.html
 
Frits, Ik ga een 311 rib sessie houden.
 
Gooi hem driekwart vol dan kom je een heel eind, niet te vaak kijken. Bij het inpakken, de ribben eraf, deksel erop, ribben inpakken en dan de de ribben er weer op.
 
Thanx Frits ;D
 
Zonder water kan ook, maar ivm de stabiliteit en leercurve is vullen nu nog een aanrader  ;)
 
ik zou er kokend water in doen, scheelt je opwarmtijd!
 
Big-T zei:
ik zou er kokend water in doen, scheelt je opwarmtijd!

+1 scheelt idd met opwarmen
 
Ja heet water er in en indien nodig bij vullen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan