Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dat recept is inderdaad een heel mooi voorstel Dennis, bedankt.noskos zei:Op de weber deed ik ze tegen het einde direct maar op het ei zitten ze zo al tegen knapperig worden aan. Dus donkere knapperige randjes en zachte binnenkant.
Krijg spontaan trek![]()
RedFox zei:Welk deel van het varken, hoe dik gesneden? Ook bij 110C ? Hoe lang?
AV zei:maar eerst speklap en wel dikke lappen zelf gesneden van stuk gehaald bij de nachbar slager.
gisteren gepekeld /gekruid en met mosterd veredeld.
maar waar t om ging was slow vet vlees.
en zie hierboven : een dikke lap dwars gesneden( helaas niet scherpe foto) maar mooi rookrood en mals gaar.
verder nog wat VETTE plaatjes, omdat ze vet zijn.
![]()