Afgelopen weekend 2x de bbq aangehad. zaterdag gingen wij zalm eten. normaal gewoon uit de pan binnen.
maar ik bedacht me tijdens het schoonmaken van de bbq dat hij ook makkelijk daar op kon.
dus zodoende. zondag T-bone http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16486.0
geen speciaal recept ofzo.
-basterd suiker
-peper
-zout
-dille
op een alu-foli en op de bbq met de smokenator low en slow met appelhout.
bbq niet heter geweest dan 110 en de zalm tot 53 graden garen.
duurde een kleine 3 kwartier.
hij was echt HEERLIJK! super zacht en smaakvol! zeker vaker doen.
Op naar de foto's!!






Bedankt weer voor het kijken.
maar ik bedacht me tijdens het schoonmaken van de bbq dat hij ook makkelijk daar op kon.
dus zodoende. zondag T-bone http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16486.0
geen speciaal recept ofzo.
-basterd suiker
-peper
-zout
-dille
op een alu-foli en op de bbq met de smokenator low en slow met appelhout.
bbq niet heter geweest dan 110 en de zalm tot 53 graden garen.
duurde een kleine 3 kwartier.
hij was echt HEERLIJK! super zacht en smaakvol! zeker vaker doen.
Op naar de foto's!!






Bedankt weer voor het kijken.