BasBQ
Beef en Steak

Warm Gerookte Zalm

 

Stennis

Kooltjesharker
Berichten
127
Afgelopen weekend 2x de bbq aangehad. zaterdag gingen wij zalm eten. normaal gewoon uit de pan binnen.
maar ik bedacht me tijdens het schoonmaken van de bbq dat hij ook makkelijk daar op kon.
dus zodoende. zondag T-bone http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16486.0

geen speciaal recept ofzo.
-basterd suiker
-peper
-zout
-dille

op een alu-foli en op de bbq met de smokenator low en slow met appelhout.
bbq niet heter geweest dan 110 en de zalm tot 53 graden garen.
duurde een kleine 3 kwartier.

hij was echt HEERLIJK! super zacht en smaakvol! zeker vaker doen.

Op naar de foto's!!













Bedankt weer voor het kijken.
 
Ziet er goed uit.
 
mooie zalm hoor, mis alleen het ceder houten plankje eronder  ;)
 
Da's smullen, lust ik.
Heb je het wel eens op een Cederplankje geprobeerd, ook erg lekker  :)
 
Leo zei:
mooie zalm hoor, mis alleen het ceder houten plankje eronder  ;)

haha, ben je toevallig van de verkoop  :p :D
maar dat zou ik een keer kunnen doen idd. hij is nu gerookt met appel hout. de smaak zat er goed in!
 
Hans zei:
Da's smullen, lust ik.
Heb je het wel eens op een Cederplankje geprobeerd, ook erg lekker  :)


Oeps, ik zie dat je de tip al kreeg, sorry Leo  :( !
 
Lekker hoor !
 
Lekker!
 
Die zalm ziet er machtig lekker uit hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan